Autobanden

Autobanden vervangen, zomer & winterbanden

Autobanden & Services

Autobanden vervangen

Wij beschikken over een breed assortiment banden voor alle soorten voertuigen. Deze zijn allen uit voorraad leverbaar.

Bij Anka Cars plan je eenvoudig je afspraak om banden te vervangen. Je hebt bij ons een ruim assortiment zomer-, winter en all season banden van verschillenden merken op voorraad.
Voor alle premium merken als Michelin, Continental, Pirelli of Goodyear? Of toch liever gaan voor een set budgetbanden, ook daar bent u welkom bij Anka Cars.

Ook is het verstandig om je banden in topconditie te houden, dit doe je simpelweg met het regelmatig controleren van je bandenspanning. Door je banden goed op spanning te houden, slijten ze minder snel, verbruik je minder brandstof en heb je minder kans op een klapband.
3D Uitlijnen in Rotterdam Zuid

3D Uitlijnen

Uitlijnen & balanceren

Uitlijnen en balanceren is zeer belangrijk voor uw auto. Bij het uitlijnen van de wielen worden afwijkingen in de wielstanden gecorrigeerd. Deze afwijkingen kunnen ontstaan door bijvoorbeeld het raken van een stoeprand, door een grote steen of door een gat in de weg.

Door gebruik te maken van een professionele 3D-lasertechniek worden de assen van alle kanten bekeken en gecontroleerd. Vervolgens begint de reparatie die ervoor zorgt dat uw nieuwe banden of gebruikte autobanden weer gelijkmatig afslijten. Het resultaat is een auto die weer prettig stuurgedrag vertoont.

Maak direct online een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?